LÆR AT SAMARBEJDE MED DIN KROP

Når angsten har fat mærkes kroppen sjældent. Gør den endelig, er det kun det bankende hjerte, den hurtige puls og de svedige håndflader der er i fokus. At arbejde med kroppen vil gøre dig fortrolig med de symptomer du mærker i din krop når angsten raser. Det er første skridt til at bryde den negative og selvforstærkende spiral hvor angsten ellers bare accelererer.

Den blide kropsterapi virker angstdæmpende i sig selv, bl.a. fordi hormonet oxytocin udløses undervejs. Således hjælpes din krop og dit nervesystem tilbage mod roen og balancen. 

Den øgede kontakt du opnår til din krop gør dig desuden mere groundet og nærværende. Dette opleves af mange som en følelsesmæssig robusthed – en kærkommen modpol til angstens uro.

Med den øgede konkrete kontakt til din krop bliver du desuden i stand til at arbejde med angsten. Med konkrete kropslige værktøjer lærer du at håndtere angsten når den opstår. Angsten forsvinder nemlig ikke af sig selv. Den skal håndteres og styres, så den ikke styrer dig!

Behandlingen består af en kombination af samtale, afspænding samt instruering af øvelser.​

Skriv en mail til mail@dianeholberg.dk for tidsbestilling eller ring på 28511614

Da jeg opsøgte Diane, var jeg plaget af mange diffuse og til tider voldsomme smerter i kroppen samt stress og angst. Jeg var decideret bange for min krop. Hvilken alvorlig sygdom kunne jeg mon fejle, med alle disse drænende symptomer??! Diane hjalp mig med at forstå og acceptere de signaler min krop sender mig, og den behagelige og meget nænsomme behandling fik flere symptomer til at forsvinde, sammen med angsten. Jeg vil anbefale Diane til alle på min vej. Jeg føler mig meget tryg ved at lade Diane føre mig til en anden bevidsthed omkring mig selv og min krop

Camilla