LÆR AT SAMARBEJDE MED DIN KROP

Lad kroppen vise vejen 

En selvhjælpsbog til dig med bulimi og overspisning

 

 

 

” Et uvurderligt redskab, når man arbejder på at kæmpe sig ud af en spiseforstyrrelse. Kombinationen af Dianes´egen fortælling om hendes svære tid, hvor maden havde magten, og hendes selvhjælpende øvelser skaber den stærkeste tro på, at det kan lade sig gøre at komme ud på den anden side. Jeg tør godt sige, at denne bog kan redde menneskeliv ” 

Mail fra læser

” Et uvurderligt redskab, når man arbejder på at kæmpe sig ud af en spiseforstyrrelse. Kombinationen af Dianes´egen fortælling om hendes svære tid, hvor maden havde magten, og hendes selvhjælpende øvelser skaber den stærkeste tro på, at det kan lade sig gøre at komme ud på den anden side. Jeg tør godt sige, at denne bog kan redde menneskeliv ” 

Tina Bjerre Nielsen

De sidste par år har jeg kæmpet med psykiske problemer i form af stress, depression, lavt selvværd og en spiseforstyrrelse. Jeg har gået til 5 forskellige psykologer, en personlig træner og en kostvejleder – men intet af det har givet mig helt præcis den hjælp og de hjælpemidler jeg havde brug for. Jeg anede ikke hvordan jeg skulle håndtere alle de følelser, så jeg rettede mit fokus mod noget jeg kunne styre – netop min kost og min træning… da så jeg læste Dianes bog “lad kroppen vise vejen” blev jeg helt opslugt. Det var jo netop lige det jeg havde søgt; det jeg havde brug for – en der kunne hjælpe mig til at få genetableret forbindelsen mellem min krop og mit sind.

Katrine Lund