En klient siger:

Diane har en helt særlig evne til at se ting og samtidig drage omsorg og forståelse for, at det ikke er alting, der er nemt at få hevet frem i dagens lys. For nylig skete dette for mig, da jeg var på briksen og Diane under behandlingen spurgte mig kærligt og omsorgsfuldt, om jeg havde fået de børn, jeg kunne have fået.

Hun kunne nemlig både se og mærke en lille gylden kugle i mit indre, hvor hun tydeligt kunne mærke eftertrykket af den lille pige, som min mand og jeg valgte ikke at få for 10 år siden. Ingen – ud over min mand og jeg – ved, at vi måtte træffe den svære beslutning om ikke at lade dette lille foster udfolde sig til liv, og Diane kunne derfor ikke vide det. Emma, 45

 
 
(Mere uddybende beskrivelse er på vej)

Gennem flere år er mine “evner”  blevet anbefalet fra mund til mund. Det har jeg selv været tryggest ved. Jeg har ikke været klar til at stå helt frem med hvad jeg “kan”. Bange for ikke at blive taget alvorligt og bange for jeg ikke kunne fastholde og fremhæve vigtigheden af kroppens betydning i enhver indre udviklingsproces. 

 

Kropsforankret spiritualitet

 

Healing og clairvoyance rummer den faldgrube at de kan blive en sovepude eller et underholdningsmoment. Det kan blive en måde at lave “spirituel bypassing” på, for at undgå de svære følelser og genbesøg af gamle følelsesmæssige og kropslige traumer, som kalder på forløsning. En tendens jeg har oplevet alt for mange gange, gennem mine mere end 20 år i de “spirituelle” kredse og som blokerer sand udvikling og afvikling om du vil. Vi er sjæle i en krop men også kroppe med en sjæl. Min erfaring, personligt men også gennem mine klienter er, at vi må være fast forankret i vores krop for at vores sjæl kan træde mere ind. En proces jeg også viser vejen til i  min nye bog “Med kroppen som anker”. 

Først da jeg havde færdigskrevet den, var jeg klar til at være helt åben om mine evner. For heri præsenterer jeg hele fundamentet i Integreret Kropsterapi og hele den kropsterapeutiske proces, jeg gennem mere end 9 år har brugt til at hjælpe mange, mange mennesker gennem forskellige livskriser. I bogen tydeliggør jeg vigtigheden af at vi som både menneske og sjæl, forankres i vores krop.

I bogen sætter jeg lidt ord på mine medfødte evner som altid har været aktive i mødet med mine klienter, men som efter min kundalinirejsning for 3 år siden, er åbnet fuldstændig op. Nu i sådan grad, at jeg mere og mere guides til også at lave rene healings- og clairvoyancesessioner. Noget jeg gør, både med klienter på briksen og på afstand. Både fordi de er et andet sted i landet, men også helt andre steder i verden. 

 

 
Empatisk healer og clairvoyant

Som empatisk healer og clairvoyant mærker jeg ind i hele dig.

Din krop, dine følelser, dine mentale mønstre og din sjæl.

Hvor er der blokeringer som skal heales og arbejdes med?

Hvilken følelser og oplevelser, ligger i din krop og energisystem og er det næste lag der skal arbejdes med?

Hvor er der uudnyttet potentiale og en guldgrube af indre styrke der skal foldes ud?

Føler du dig fastlåst i en relation eller tvivler på det næste skridt i en given situation? 

 

Tidligere liv og afdøde konktakt:

Nogle gange er det tidligere liv vi skal besøge for at du kan bevæge dig videre.

Nogle gange er det en afdød der ønsker kontakt. Her mærker jeg at den afdøde træder ind i min krop, så kærligheden og budskabet fra denne, formidles gennem mine hænder til min klient. En stærk og smuk energi at være “redskab” for. Og en stærk og forløsende oplevelse for min klient, som mærker det.

De sidst par år, er flere personer i min nære og perifære omgangskreds kommet til mig, inden de døde. For at bede om hjælp til at “gå over” på den anden side. På samme måde har jeg også efter henvendelser fra personer jeg ikke kender, blevet bedt om denne hjælp. Det har indtil nu foregået med kanaliserede bønner og fjernhealing. 

En clairvoyance og healingssession varer 90 min.  (herudover 30 min. forberedelse og afslutning for mig)

Pris: 2000 kr.

Sessionen kan også foretages online over zoom eller messenger.

Klippekort med 3 sessioner: 5500 kr.