Afstanden mellem os har ingen betydning for effekten af healingen og for min evne til at mærke ind i din krop og energisystem. I en fjernhealing arbejder jeg både på din fysiske krop og hele dit energetiske system. Jeg tuner ind på hvor du er, følelsesmæssigt, mentalt, kropsligt og sjæleligt. 

Jeg tuner altid ind på hvilke skridt du selv kan tage for at understøtte din proces og yderligere forstærke effekten af den healing du har modtaget. 

 

En fjernhealingssession varer 60 min. inkl. en opfølgende samtale på 15-20 minutter eller en mail/video der sendes efterfølgende med “beskederne” fra healingen. Hvad blev der arbejdet på og hvad er dine næste skridt du selv kan tage.

 

Sådan foregår fjernhealingen:

Du sender mig en sms med et billede af dig selv og dine evt. spørgsmål inden healingen.

Vi aftaler et tidspunkt for healingen. Under healingen skal du ikke gøre “andet” end at ligge eller sidde behageligt. Med lukkede øjne og i stilhed. 

Når healingen afsluttes, sender jeg en sms, så du lige så stille kan omstille dig til at jeg evt. ringer dig op eller sender dig en lydbesked eller mail, med beskederne der er kommet igennem, under healingen.

Pris:

1x healing 1200 kr.

3x healing 3000 kr.

 

 

Tidsbestilling:

Send en mail til mail@dianeholberg.dk eller ring på telefon 28511614

 

 

 

 

Under Covid-nedlukningen takkede jeg ja til Dianes tilbud om fjernhealing. Jeg var ærligt talt noget skeptisk overfor idéen, men med tanken om, at det næppe kunne skade, og med den store tillid jeg har til Diane, kastede jeg mig alligevel ud i det. Særligt to ting overraskede mig. For det første, hvor stor en ro jeg oplevede under og umiddelbart efter sessionen. Det var som om min krop og sjæl fik noget helt essentielt under healingen. For det andet, at Diane som en del af fjernhealingen trak et tarotkort og sendte mig et billede af det – og at budskabet på det kort var svaret på et meget stort spørgsmål, jeg havde bakset med den sidste tid, men ikke havde fortalt Diane om.

Julie, 32 år