I dette nærværende og ærlige interview kan du høre Mie Martha Molke fortælle om sit eget forhold til sin krop. Jeg elsker når vi deler med hinanden. Når vi tør vise at “hey, sådan her har det været for mig”. Det er guld værd. For hvem ved om det ikke kan være med til at korte andres vej ind og ud af kropshadet og fremmedgjortheden over for sin egen krop.

Det er ihvertfald mit håb og min intention når jeg nu begiver mig ud i at interviewe en række spændende og inspirerende kvinder. Kvinder der på hver deres måde hjælper andre til at føle sig hjemme i sig selv og sin krop.

Du ved det sikkert nok….

 

Du er den nærmeste til at holde af dig og til at passe på dig. Også når det kommer til din krop. Men kroppen er meget mere end dit udseende. Din krop reagerer på det du oplever og det du gør. Men faktisk reagerer den også på de tanker og følelser der rumsterer i dig. Denne tætte sammenhæng beskriver jeg tit ved at sige “du er din krop” og  “din krop er din billet til livet”. Så da jeg hørte Mie sige noget a la “Jeg er jo for pokker min krop”… der bredte der sig et stort genkendelses smil indeni.

Med fødderne i sofaen og kaffekoppen i hånden, kom vi vidt omkring på de 45 minutter interviewet varer. Vi talte blandt andet om:

  • Indre usikkerhed
  • Det med at sammenligne sig med andre
  • At kunne se skønheden i andre, men have svært ved at se den i sig selv
  • At lytte til sin krop
  • Hvad er sundhed
  • Restriktioner omkring mad og vores reaktionener derpå
  • Feminineflow forløb med Mie………

…… og meget, meget mere.

 

Mie Martha Molke fortæller om vigtigheden af at forbinde dig med din krop

 

At sidde med fødderne i sofaen og tale om et af mine ynglingsemner sammen med Mie, var et absolut højdepunkt. Vores forhold til kroppen, usikkerheden, de høje indre krav og hvad vi ellers kan pådutte os selv.

Alt sammen noget der skaber endnu større afstand imellem dig og din krop. Og alt sammen noget, rigtig mange af os kender til.

 

Lyt til interviewet med Mie Martha Molke lige her:

 

(Sæt dig godt til rette, tryk play og skru godt op for lyden.)

 

Du kan også læse mere om Mie Martha Molke og hendes feminineflow forløb her

 

 

 

Og husk så,

du er god nok uanset størrelsen på din krop!

 

♥︎ Diane

 

Hvis tanker og følelser forhindrer dig i at forbinde dig med din krop, så vil jeg elske at hjælpe dig på vej! Tilmeld dig mit gratis nyhedsbrev der viser dig hvordan, lige her