De 3 oversete (og opløftende) budskaber din krop har til dig

Integreret kropsterapi bringer dig i kontakt med dig selv

LUKKET FOR TILGANG PR.1.8.2022.  I en ubestemt periode vil jeg fokusere på mine onlineforløb og fjernhealingssessioner. Jeg tilbyder få 1:1 behandlinger fra 1.9. Førsteret til disse, er tidligere klienter som ønsker en opfølgende behandling, medlemmer af min medlemsklub samt deltagere på mine onlineforløb

 

Din krop ved, hvor du har slået knuder på dig selv gennem livet. Enten for at passe ind, passe på dig selv eller klare dig igennem. Knuderne skal ikke bindes op på én gang. Det ville være for overvældende og skabe yderligere afstand til din krop. Istedet “afslører” din krop dem én for én, så du kan rumme det du kommer i kontakt med. På den måde kan det få lov at bundfalde sig og blive til nye indsigter i dig selv, som du kan tage med dig i din måde at møde dig selv og verden på. Derfor er behandlingen jeg tilbyder heller ikke et quick fix men derimod en proces. En proces med respekt og lydhørhed for både din bevidste og ubevidste parathed, til at mærke, føle og forholde dig til det din krop har brug for at give slip på, for at du kan få det bedre.

Foruden den øgede kropslige ro du vil opleve, bringer kropsterapien dig også i kontakt med din indre kerne. Hvad er undertrykt og gemt af vejen og sidder nu som spændinger i dine muskler, i det besværede åndedræt og de diffuse symptomer? Hvad længtes du efter? Hvad har du ignoreret og overhørt som har ført til den følelsesmæssige eller kropslige smerte du oplever lige nu?

 

 

 

Hvad vil din krop fortælle dig? Lyt og mærk efter!

 

 

  • Er der et mønster i dine kropslige symptomer?
  • Hvornår opstod symptomerne første gang og hvor længe inden da, har du overhørt dem?
  • Hvordan du kan bruge din krop til at afhjælpe de symptomer du oplever lige nu?
  • Hvad er sammenhængen mellem din følelsesmæssige og kropslige tilstand?
  • Hvordan mærker du din krop og hvad mærker du i den?

 

Alt sammen noget vi undersøger og folder ud sammen. Resultaterne af den kropsterapeutiske behandling er et samspil imellem dig og mig. Imellem din krop og min evne til at aflæse og modtage det din krop og dit nervesystem fortæller mig. En på mange måder intuitiv proces men aldrig en envejs kommunikation. Du bringes aktivt på banen og får præsenteret ny viden, undersøgende spørgsmål og kropslige øvelser. På den måde er du både torvholder og skaber af din indre rejse mod healing og bedring, på alle planer.

Når du overgiver dig til kropsterapien vil du opdage, at du er ekspert på dig. Du har svarene i dig. I den nye kontakt til din krop du opnår gennem behandlingen og i stilheden det vil give dig, vil svarene vise sig for dig. Du vil blive bedre til at mærke dine egentlige behov. Både fysiske og psykiske. Ligesom du vil støttes i modet til at sætte handling på den vej der folder sig ud for lige netop dig.

 

Sådan foregår behandlingen

 

En behandling varer 90 minutter og indeholder både en samtaledel, manuel behandling på briksen samt instruktion i hjemmeopgaver og øvelser. Du er fuldt påklædt under behandlingen. Hav derfor gerne noget blødt og behageligt tøj på.

 

En del af behandlingen er passiv. Det er her du er liggende på briksen og tager imod, når jeg med mine hænder, aflæser og balancerer din krop og hele dit system. Den anden del af behandlingen er aktiv. Det er her hvor du reflekterer over det der kommer frem under behandlingen, både af kropslige sansninger men også evt. indre erindringsbilleder og stemninger. 

Integreret kropsterapi hvordan virker det?

 

Jeg går både systematisk og konkret til værks men samtidig også meget intuitivt. Med mere end 9 år som praktiserende terapeut, kan jeg nu se, at det er min særlige evne som behandler og det mine klienter fremhæver igen og igen, som værende det der gør min behandling unik og særlig effektiv. Afhængig af din nuværende tilstand og behov, vil det intuitive og konkrete vægtes forskelligt.

 

Integreret kropsterapi:  Den konkrete del

 

Med en professionsbachelor i afspænding og psykomotorik, har jeg en omfattende viden indenfor fysiologi, anatomi, nervesystemet og bevægeapperatets funktioner samt udviklingspsykologi og klientpraksis. Jeg er trænet i kunne genkende dybereliggende gamle traumaer, undertrykte og fortrængte følelser men også i at kunne spotte problematikker, som evt. ikke kan afhjælpes med min behandling alene. Kropsterapi er nemlig ikke bare at “løsne op” eller fremtvinge gråd og umiddelbar og kortsigtet forløsning.

Kropsterapi hos mig er en forsvarlig måde at bringe dig i kontakt med dit levede liv. En proces hvor du i trygge rammer får skabt forbindelse til de undertrykte følelser der lige nu skaber kropslig uro og distance mellem din sjæl, dit sind og din krop. Samtidig får du vækket dine indre ressourcer og handlekraft og du styrkes i modet til at sætte den nødvendige handling på, for at skabe nye rammer for dig selv, som du kan trives og vokse i. 

 

 

Integreret kropsterapi: Den intuitive del

 

Min medfødte stærke intuition og evne til at aflæse den krop og psyke jeg har i mine hænder, har jeg primært udviklet gennem livets skole og siden forfinet gennem årene som behandler. Jeg bruger aktivt mine krop som instrument når jeg tuner ind på den person jeg har i mine hænder. Billeder, følelser og fysiske sansninger fra klientens krop og energisystem afspejles i min. Du behøver ikke tro på det, for at det virker. Alt du behøver er at læne dig ind i tilliden til at din krop kender vejen. Og at ikke alt behøver at kunne forklares med det rationelle sind, men give plads til at det skal opleves for at forståes.

Kroppen er altid udgangspunktet i behandlingen og den du føres tilbage til, inden du går ud af døren igen.

 

LUKKET FOR TILGANG PR.1.8.2022.  I en ubestemt periode vil jeg fokusere på mine onlineforløb og fjernhealingssessioner. Jeg tilbyder få 1:1 behandlinger fra 1.9. Førsteret til disse, er tidligere klienter som ønsker en opfølgende behandling, samt deltagere på mine onlineforløb.

Pris for 90 minutters behandling 1500 kr.

For tidsbestilling send en mail til mail@dianeholberg.dk eller ring på telefon 28511614 (læg en besked og jeg ringer tilbage så hurtigt jeg kan)

“Allerede under den første gang blev jeg, efter lidt modstand på metoden, overrasket over at Diane med sine hænder på en eller anden forunderlig måde fandt ubalancer og stemninger i min krop, som kom op til overfladen, mens jeg slappede af. Under den første refleksion kunne jeg mærke, at det her var noget helt andet end hos psykologen”  

Rene, 45 år

” I behandlingen undersøger vi hvad budskaber din krop har til dig. Hvad det er den forsøger at fortælle dig gennem de symptomer du oplever ”  

” Du har allerede svarene i dig. Du skal blot lære at lytte og mærke efter. Kropsterapien hjælper dig med at folde vejen til din indre healing ud. Ingen kender den præcise vej for dig og ingen kan gå den for dig. Lær at samarbejde med din krop og vejen vil åbne sig for dine fødder. Et skridt ad gangen. “