Genskab kontakten til din krop,
trods spiseforstyrrelsen!
                          

Kom igang idag med mit gratis minikursus!

ONLINEKURSER

______________________________________________________________  Vi er alle forskellige og en spiseforstyrrelse kan komme til udtryk på mange forskellige måder og med forskellige følelsesmæssige konsekvenser til følge. Alligevel er der nogle fællestræk jeg kan se går igen når det kommer til kroppen.


  Uanset hvilken form for spiseforstyrrelse du har, uanset hvilken historie du har med dig og uanset størrelsen på din krop. Nemlig utilpasheden i kroppen, de stærke følelser der er forbundet med at skulle mærke kroppen og samtidig den dybe længsel efter netop at føle sig hjemme i den.


  Et mønster begyndte at danne sig i den proces jeg tager mine klienter igennem. Der er nogle grundlæggende principper som skal læres og mestres, for at du kan bruge kroppen til at træde ud af spiseforstyrrelsen. For at du kan bruge din krop til at håndtere de følelser og tanker som ellers forhindrer dig i at kunne hvile i din krop.


  Disse grundlæggende principper af de kropsterapeutiske redskaber, kan du nu lære på egen hånd derhjemme, ved at gennemgå mit trin for trin onlineprogram "Fra kropshad til kropsfred".
  Få et kig bag kulisserne her ↓  Geografi og økonomi kan være afgørende for om du har mulighed for at gå i et længerevarende forløb hos mig. Det har jeg hermed fundet en løsning til, så du foran din computer kan lære de grundlæggende kropsprincipper jeg behandler ud fra. Jeg har brugt et halvt år på at lave disse tre skræddersyede onlineforløb. Forløbet er lavet i 3 versioner. Et til dig på vej ud af anoreksien, et til dig med bulimi og et til dig med overspisning ( BED).


  For nogle er dette forløb lige det de mangler for at inddrage kroppen på vejen ud af spiseforstyrrelsen, andre vil stadig have brug for selve den kropslige behandling og den personlige støtte og guidance. Uanset dit behov, kan du med fordel gå igang med onlineforløbet på egen hånd. 


  Onlineforløbet "Fra kropshad til kropsfred" kommer i 3 versioner. Et til dig på vej ud af anoreksien, et til dig med bulimi og et til dig med overspisning(BED). Vælg herunder hvilket forløb du vil læse mere om:  Gennemfør onlineforløbet og dit syn på din krop vil ændre sig! 

  Få detaljerne herunder ↓