Genskab kontakten til din krop,
          trods spiseforstyrrelsen!

Kom igang idag med mit gratis minikursus!

ONLINEFORLØB OVERSPISNING 

______________________________________________________________

6 ugers online forløb
" Fra kropshad til kropsfred"


Forløbet er til dig der lider af overspisning og som savner redskaber til at kunne være i din krop.          Til dig der vil lære at bruge din krop til at styrke dig selv, følelsesmæssigt.  • Lider du af overspisning (BED) og er det svært for dig at være i din krop?
  • Har terapi givet dig forståelsen af hvad spiseforstyrrelsen dækker over, men føler du dig stadig ikke hjemme i din krop?
  • Ved du stadig ikke hvordan du holder op med at tage afstand til din krop?
  • Ved du stadig ikke hvad du kan gøre for at selvhad og mindreværd forsvinder?
  • Ved du stadig ikke hvad du kan gøre for at kunne hvile i din krop?
  • Vil du lære at samarbejde med din krop istedet for at kæmpe imod den?Så har du brug for to ting:  1. Den rigtige kontakt til din krop.
  2. Den rigtige forståelse af din krop.
For med de to ting på plads kan du "styre" dine følelser og tanker,                       så de ikke styrer dig!


___________________________


Få adgang lige her ↓
Tale er vigtigt. Indsigt og forståelse er vigtig. Men at kunne gøre noget, med de følelser og tanker der bliver ved med at skabe afstand til din krop, er helt nødvendigt. Måden du kan gøre noget, er ved at inddrage din krop!Forløbet tager fat på en overset del af spiseforstyrrelsen.

Nemlig den tætte sammenhæng mellem din krop og dine følelser. De tanker og følelser som udspringer af spiseforstyrrelsen og som du tror er dine egne. Tanker og følelser som opstår når du mærker og sanser din krop. Følelser og tanker som stadig kan være der, selv efter spiseforstyrrelsen på mange måder er væk. Tanker og følelser som holder dig fast i en indre kamp mod din krop.


Forløbet er et selvstudie som viser dig trin for trin hvilke kropslige øvelser og refleksionsopgaver du skal lave, for at lære at samarbejde med din krop. Din krop kan nemlig blive din styrke! Den kan hjælpe dig med at stoppe selvhadet og væmmelsen. Alt det der lige nu skaber afstand mellem dig og din krop. Det der forhindrer dig i at kunne hvile i din krop og som dermed holder dig fast i længslen og ønsket om forandring.