LÆR AT SAMARBEJDE MED DIN KROP

Persondatapolitik

 

Om beskyttelse af dine personlige oplysninger

Dine personlige oplysninger samles og opbevares til følgende formål:  Tilladelse til levering af nyhedsbreve og information om begivenheder, formidling af onlinekurser, workshops og uddannelse, samt oplysninger om betalingstransaktioner og udstedelse af faktura.

Til disse formål indsamler jeg navn, e-mail, adresse, telefonnummer og bankoplysninger, der opbevares i hhv. Billy Regnskabsprogram, Stripe samt Simplero, som alle overholder GDPR’s retningslinier.

Vi passer godt på de oplysninger, du afgiver om dig selv. Fra det øjeblik oplysningerne er modtaget, kan du således have tillid til, at de behandles med den fortrolighed og sikkerhed, som lovgivningen kræver.
Dine personlige oplysninger opbevares, indtil det ikke længere er relevant, hvorefter de slettes.

Hvis du har spørgsmål om om databeskyttelse eller brugen af dine indsamlede oplysninger, kan du kontakte mig på mail@dianeholberg.dk

 

“Diane er en utrolig opmærksom lytter, og jeg føler mig virkelig set, forstået og accepteret af hende. Hun er omsorgsfuld og lynhurtig til at afkode mine signaler. Samtidig stiller hun krav og forventninger til, at jeg får handlet og lavet de konkrete opgaver og ”lektier”, jeg får af hende. Diane er engageret og kompetent, og jeg føler mig i meget trygge hænder hos hende ”  

Fie Strikert Petersen