Spiseforstyrrelsens løgn og urealistiske krav styrer dig, så længe du ikke stiller spørgsmålstegn ved dem. Derfor jo mere du kan betragte spiseforstyrrelsen udefra, jo bedre. Hvad er det for nogle tanker den fylder i dit hoved? Hvad gør de tanker ved dit humør? Hvordan påvirker de tanker opfattelsen af din krop? Og ikke mindst, hvad får de tanker dig til at gøre?

Spiseforstyrrelsen er irrationel. Den kan bilde dig hvad som helst ind. Det er et af fællestrækkene uanset hvilken form, spiseforstyrrelsen har. Om det hedder anoreksi, bulimi, overspisning eller noget der imellem.

Det spiseforstyrrelsen kan er at få dig til at tro på hvad som helst. Og så længe der ikke stilles spørgsmålstegn ved det, så længe det følges blindt, så kan det være svært at løsrive dig fra spiseforstyrrelsen. Så længe vil du være fanget i spiseforstyrrelsens løgn og krav.

Følger du spiseforstyrrelsens adfærd får du måske midlertidig ro, men det er egentlig kun et udtryk for at spiseforstyrrelsen har styringen indeni. Det er ikke fordi du får det godt. Hvad mener jeg med det, tænker du måske?

Det jeg mener er,

  • Du får det ikke godt af at sulte dig…
  • Du får det ikke godt af at kaste op…..
  • Du får det ikke godt af at proppe dig med mad til bristepunktet…

 

Det er blot spiseforstyrrelsen der falder til ro for en stund. Det er den du tilfredsstiller. Og fordi den fylder indeni dig får du en kortvarig ro, når du stryger den med hårene!

 

Spiseforstyrrelsens løgn er og bliver en illusion

 

Måske tror du lige nu at alt bliver godt, når du når et bestemt mål. Men tro mig, sådan forholder det sig ikke! Også det er spiseforstyrrelsens løgn. En af de løgne der holder dig fast i den evige kamp mod kroppen!

Læs om spiseforstyrrelsens 5 store løgne her

♥︎ Diane

 

 

Vil du igang nu med at tage de første skridt til at kunne samarbejde med din krop og på den måde stå stærkere på vejen ud af spiseforstyrrelsen, så kan du tilmelde dig mit gratis minikursus “Din krop kan hjælpe dig fri af spiseforstyrrelsen”. Tilmeld dig helt uforpligtende lige her