De 3 oversete (og opløftende) budskaber din krop har til dig

Diane har en helt særlig evne til at se ting og samtidig drage omsorg og forståelse for, at det ikke er alting, der er nemt at få hevet frem i dagens lys. For nylig skete dette for mig, da jeg var på briksen og Diane under behandlingen spurgte mig kærligt og omsorgsfuldt, om jeg havde fået de børn, jeg kunne have fået. Hun kunne nemlig både se og mærke en lille gylden kugle i mit indre, hvor hun tydeligt kunne mærke eftertrykket af den lille pige, som min mand og jeg valgte ikke at få for 10 år siden. Ingen – ud over min mand og jeg – ved, at vi måtte træffe den svære beslutning om ikke at lade dette lille foster udfolde sig til liv, og Diane kunne derfor ikke vide det.

Det var en meget omsorgsfuld og samtidig frigivende behandling, fordi Diane kunne fortælle, at vores lille guldkugle var fyldt af kærlighed, som både min mand og jeg har til hinanden og til den lille pige, vi aldrig fik, men som vi altid har formodet og talt om som en pige. Dette kunne Diane fortælle, altså før jeg fortalte hende, at vi havde tænkt på hende som en pige og stadig omtaler hende ved det navn, hun skulle have haft. Hun er derfor stadig med os – uden at være her. Dianes behandling rørte en helt dybtliggende sorg og et savn efter noget, jeg og min mand har haft i en lang årrække, men det føltes samtidig befriende og forløsende at få besked fra Diane om, at det lille væsen er omgivet af vores kærlighed derinde i den lille, gyldne kugle.

Diane kan noget helt særligt – både med sin behandling, men også i kraft af sit væsen – og jeg er så taknemmelig for alt det hun kan gøre – for os alle. Emma, 45 år.

I have never really considered healing when it came to my life with chronic pain, in fact I had never really considered it at all. It was first when I met Diane for a “couples session” that my eyes were opened. Diane not only helped with the physical but also the mental. She could see things, feel things, set words to things that I have never told anyone about, things that reached all the way back to my childhood, and which by addressing and working with have helped both my physical and mental state today.

Diane described it as she removed splinters related to the loss of a close friend and a car accident I was involved in –  emotions and memories which I myself came into contact with during the healing. Things I never would have related to what I thought was “just a physical condition”. You don’t have to believe, you don’t have to have read a library worth of books or attended countless courses, just go with an open mind and see what happens. Paul, 49

Da jeg opsøgte Diane var jeg meget stresset. Følelsesmæssigt var jeg påvirket af tankemylder, jeg var grådlabil og mentalt udmattet. Kropsligt var jeg påvirket med overfladisk åndedræt, urolig hjerterytme med symptomer som pludselige ‘hårde’ hjerteslag som gjorde mig svimmel og utilpas, kraftige muskelspændinger i kroppen, udmarvende træthed kombineret med uro i hele kroppen, dårlig nattesøvn, og intet overskud til min familie. 

Jeg følte mig hurtigt tryg hos Diane og fik oplevelsen af at hun kunne ‘se’ hvad det var for udfordringer jeg havde i mit liv. Jeg var mest overrasket over effekten af den blide og nænsomme kropslige behandling, som min krop responderede kraftigt på. Hvis jeg ikke selv havde oplevet det og en anden blot havde fortalt mig om det, må jeg ærlig talt indrømme, at jeg nok ikke ville have troet på det kunne være sandt. Allerede efter første behandling kunne jeg trække vejret dybere og mere roligt, mit hjerte faldt mere til ro, og mine muskelspændinger gav markant slip. Jeg fik en dyb følelse af at Diane kunne hjælpe mig med at finde ind til den dybe ro i mit indre, som i så lang tid var blevet overdøvet af stressede tanker. Da jeg kom hjem efter den første behandling, så min mand helt overrasket på mig og udbrød: “Hold da op, du ser helt anderledes ud”. Både min mand og jeg er naturvidenskabeligt uddannede og var begge to meget overraskede over den tydelige forandringsproces der blev sat i gang hos mig gennem mit forløb hos Diane. 

Et forløb hvor jeg også skulle forholde mig til mit arbejde og min trivsel på arbejdspladsen. Diane hjalp mig med at give slip og finde ind til dét som jeg trives bedst med. Da COVID ramte, skabte det markante forandringer på mit arbejde, som jeg ikke kunne indse at jeg ikke kunne være, uanset hvor meget jeg kæmpede. Diane hjalp mig med at forstå og acceptere at jeg nu engang har det som jeg har det og at det er okay. Det var med til at give mig modet til at turde at sige mit job op. Jeg skulle også forholde mig til mit syn på mig selv og min tendens til at være ‘den overansvarlige pæne pige’. Jeg har været meget styret af mine tanker om hvad andre tænker om mig og altid gøre det ‘rigtige’, uanset hvordan jeg egentlig havde det med det. Jeg har været meget styret af mine tanker omkring at andres behov er vigtigere end mine, og Diane har hjulpet mig med at give slip på de tanker, så jeg er blevet bedre til at tage hensyn til mig selv med god samvittighed.

Jeg har før fået clairvoyance, healing, været i psykologforløb og har i perioder lavet “De 5 Tibetanere”. Det har alt sammen uden tvivl været godt for mig, men jeg har aldrig oplevet en så gennemgribende effekt, som den jeg har oplevet i mit forløb med  Integreret Kropsterapi hos Diane.

Diane spurgte ind til mine madvaner og spurgte specifikt til light-produkter, som jeg i mange år har haft svært ved at styre forbruget af – især lightsodavand. Jeg har utallige gange prøvet at skrue ned for forbruget. Efter 1. (første!) behandling gik jeg hjem med en dyb trang til vand – rent vand, og jeg har ellers ALDRIG lyst til at drikke vand. Jeg drak og drak og drak fordi jeg var så tørstig. Siden hen er det blevet begrænset hvad jeg drikker af sodavand – jeg har simpelthen bare ikke så meget lyst til det længere. Jeg drikker vand og danskvand nu – og sådan har det efterhånden været i flere måneder og vel at mærke uden at jeg skal ‘tvinge’ mig selv til det, sådan som jeg gjorde før i tiden.  Jeg har også haft stor gavn af de øvelser jeg skulle lave, og af at læse hendes bog “Med Kroppen Som Anker” samtidig. Dianes Integrerede Kropsterapi har uden tvivl været med til at gøre min helingsproces dybere. 

Jeg oplever Diane som en empatisk, omsorgsfuld og dygtig behandler, som intuitivt har udviklet en unik behandlingsmetode, som jeg har haft stor gavn af. Hun var også meget tydelig omkring at behandlingen ville kræve en indsats fra min side, så jeg skulle lave mine øvelser hvis jeg ville have et større udbytte af forløbet. Jeg vil til enhver tid anbefale Dianes Integrerede Kropsterapi til andre. Pia, 44 år, dyrlæge

 

Jeg har gået i behandling hos Diane i forbindelse med stress og angst og spiseforstyrrede mønstre. Jeg har fået redskaber til at kunne skelne mellem mig og spiseforstyrrelsen. Dens stemme og det den dikterer. Jeg har lært at skelne mellem måden jeg følelsesmæssigt oplever min krop og måden jeg konkret sanser min fysiske krop – og har derigennem fået viklet mig ud af spiseforstyrrelsen og fået følelsen af en ”kommen hjem til mig selv” med min krop som mit trygge fundament.

Diane blev min behandler ved et tilfælde, da jeg til at begynde med gik til behandling hos en anden i samme hus. Så ad omveje havnede jeg lige præcis der, hvor jeg skulle være. Dette er nok ret kendetegnende for Diane – uforklarlige tilfælde og oplevelser, som har givet mening. Jeg har oplevet det i det små ved at Diane kunne ”se”, at jeg havde været danser på et diskotek, som jeg ellers ikke havde fortalt særlig mange, da jeg var flov over det. Eller da hun impulsivt en dag (uden at kunne forklare hvorfor) sagde sætningen: ”Jeg vil giftes”, hvorefter min kæreste friede til mig weekenden efter. Men disse “uforklarligheder” har også vist sig endnu mere i Dianes behandling; særligt efter mit hormonbehandlingsforløb i forbindelse med fertilitetsbehandling. Jeg var ekstremt oppustet og hævet i hele kroppen – særligt i maven. Da jeg lå på briksen, kunne jeg mærke, at det vendte og drejede sig i min mave, og at den efterfølgende var sunket til halv størrelse. Under behandlingen føltes det som om, at min mave blev løftet op og sænket igen, efterfulgt af en strøm af energi, som blev sendt op igennem mig, og som gjorde mig meget berørt. Ikke på en ked af det måde – mere på en kærlig og omsorgsfuld måde. Da jeg gik derfra var jeg opløftet, både rent fysisk men også særligt mentalt. Dagen efter var jeg lettere i kroppen, glad og frisk – og havde følelsen af, at jeg havde fået en kærlighedsindsprøjtning, der gav mig fornyet energi og gå-på-mod. Diane kanaliserer altid lige præcis det, jeg har brug for; både konkret ved tryk og løsning af kropsspændinger, men også ved energier, som sendes videre til mig igennem hende. Det opleves som en blanding af det konkrete og det åndelige – videreformidlet på en tryg, kærlig og ”nede på jorden” facon, som hver gang giver mig fornemmelsen af at blive ”samlet” og ikke mindst, at mit nerve- og energisystem bliver genopladet.  Tine, 36 år     

Da jeg første gang opsøgte Diane, var min krop fremmed for mig. Jeg følte stor lede ved den, og var ikke i stand til at være til stede i den – derfor havde jeg også svært ved at mærke både mig selv helt konkret og fysisk, samt at stå ved mine egne behov og grænser. Negative tanker om kroppen var et parallelt tankespor, der åd min energi, mit overskud og mit nærvær. Det første lange stykke tid arbejdede jeg med Dianes hjælp med at etablere en stabil kropskontakt, og derigennem at opnå et neutralt forhold til kroppen. Dette krævede lang tids vedholdende arbejde, men at komme i mål med det gjorde en kæmpe forskel for mit overskud. De negative tanker om kroppen var stort set væk. Så for mig startede processen hos Diane med det meget konkrete med fx kropslige øvelser som afspænding og opspænding. Jeg var slet ikke klar til andet. Først langt senere, da jeg efter en pause opsøgte Diane igen, byggede hun ovenpå med clairvoyance og healing. Da hun først begyndte, havde jeg det som en tørstig plante, der sugede næring til mig – jeg anede ikke, at det var noget, jeg havde manglet, men som en blomst kunne min sjæl endelig begynde at folde sig ud, og jeg kunne komme hjem i mig selv. 

På trods af at mit forløb før pausen, på så mange måder var en stor udvikling, blegner den i forhold til de skridt, jeg med Dianes hjælp efterfølgende har taget.

En rejse, der er svær at beskrive med ord, men som bedst kan opsummeres som rejsen hjem i mig selv. En smuk og meget dyb proces, hvor jeg har foldet mig ud som kvinde og lært at stå stærkt i mig selv. En rejse, der har givet mig modet til at mærke efter i mig selv og styrken til at handle på det, jeg mærker. Jeg har fået bearbejdet følelser og traumer, og derigennem fået adgang til at tage ansvar for mig selv i kærlighed og respekt. Det har betydet, at jeg i dag lever et på mange måder helt andet liv end da jeg opsøgte Diane i sin tid.

Nogle ting ses udefra, som fx et stort vægttab og en drastisk ændret omgangskreds. Andre ting mærkes indvendigt – glæden ved at leve i overensstemmelse med min essens, taknemmeligheden over at være fuldt og helt til stede i min krop, suset ved at forfølge mine drømme, den berusende fornemmelse af at være fri til i at gå min helt egen vej i livet. Jeg har hidtil aldrig set mig selv som spirituel (tvært i mod!). I min tid hos Diane er jeg gået fra at være fuldstændigt styret af tanker og logik til at lade mig guide af min intuition. I den proces har jeg mange gange haft fornemmelsen af, at Diane har kunnet tune ind og mærke, præcis hvor jeg var. Jeg er altid blevet mødt lige dér og inviteret til at tage skridtet videre i tryghed og tillid. Diane har altid kunnet fornemme, hvad jeg havde brug for at arbejde med ud fra, hvor jeg var, og sat fingeren på hvilke sår, jeg skulle heale netop med det udgangspunkt, jeg kom med den dag. 

Jeg oplever Diane som tryghedsskabende, rolig, nærværende og utroligt kompetent. Med Diane har jeg en oplevelse af at blive set som den, jeg er, uden at jeg nødvendigvis behøver at kunne sætte ord på. Jeg har anbefalet hende til flere og vil fortsætte med det. Julie, 32.

 

Tak for din hjælp og støtte i mit forløb. Det har været en rejse ind i nye opdagelser af mig selv og ikke mindst det der ligger udenfor mig selv og det jeg er ”vant til”. Jeg er selv kropsterapeut og ikke bange for at stille mig til rådighed, men du har vist mig vejen til mere åbenhed og endnu mere sårbarhed. Din guidning på briksen er nænsom og enormt præcis. Du har ramt min efterspørgsel, belyst min længsel og givet mig et kærligt ”skub” så jeg har kunne træde ud af min comfort zone. Selv om du også kalder din behandling for healing, og også kan føles svævende med lyssøjler og farver og selvom du kan se ”ting” jeg ikke har fortalt dig om mig selv, så kommer det også til udtryk i verden i form af helt konkrete samtaler og øvelser. Selv i åbninger, ind i mine relationer og forhold til mine nærmeste. Jeg kom til dig med frustration og vi fandt en vej, min vej, hvor bolden nu er begyndt at rulle. Tak til dig, kære Diane. Lene, 45 år

 

“I forbindelse med akut udbrændthed, og efterfølgende svær depression og hypokondri/dødsangst, med meget kraftige fysiske reaktioner, stabiliseredes min tilstand med hjælp af anti-depressive lægemidler og traditionel psykoterapi. Men jeg havde en stærk fornemmelse af, at jeg stadigvæk ikke var i balance, og de fysiske reaktioner (f eks spændinger, værk, hyperventilering) fortsatte, med regelmæssige tilbagefald af min dødsangst. I psykoterapiforløbet savnede jeg og efterspurgte en slags terapi der bandt det mentale og kropslige sammen, da det var så tydeligt for mig, at totalen ikke ville fungere, hvis der ikke var balance i begge.

Jeg blev da anbefalet at søge hjælp hos Diane, hvilket blev min redning og Messias.

Gennem den teknik som Diane har udviklet og praktiserer, med samtale og en unik evne til at aflæse og forstå, hvordan jeg har det, og hvorfor, og hvordan det giver aftryk i det kropslige og nervesystemet, stabiliserer og lindrer Dianes kropsterapi det relevante. Det løsner op på de traumer, sorg og bekymringer, som jeg bærer i min krop, hvilket resulterer i en lettelse og et friere sind, og dermed slapper jeg også af muskulært og i mit nervesystem. Der er selvfølgelig stadigvæk de enkelte situationer som provokerer min sjæl og krop fra tid til anden, men med simple teknikker og øvelser jeg fået fra Diane, kan jeg nu hurtigt finde roen og trygheden igen.

Jeg får ikke længere medicin og havde jeg kommet til Diane direkte i den akutte fasen af mit sygdomsforløb, er jeg overbevist om, at jeg aldrig havde haft brug for den. Diane har haft en helt afgørende betydning for min helbredsproces, og at jeg idag igen er et helt, trygt og glad menneske, med energi og appetit på livet ” Michael, 52 år

Jeg har nu igennem flere år fået behandling hos Diane. I første omgang for at tøjle et massivt arbejdspres. Dianes behandlinger er helt essentielle for at bringe mig i balance, komme fra hoved og ned i kroppen og af den vej, overkomme stresssymptomer. Det sker båden gennem Dianes healing og gennem konkrete øvelser, som enten løsner for fysiske spændinger, eller som skubber til fastlåste forestillinger og uhensigtsmæssige adfærdsmønstre. 

De senere år har Dianes stærke intuitive tilgang og healing hjulpet mig med at finde frem til dybe indsigter. Der har været flere tilfælde hvor Diane har mærket og behandlet noget, hun ikke har haft nogen forudsætning for at vide. Fx. fjernede hun “noget” gammelt i mit tarmssystem. Jeg havde i den seneste tid haft en fornemmelse af uro i maven. Mens hun fjernede det, rystede min arm helt af sig selv. Hun sagde det var rester fra en infektion i mine tarme da jeg var helt lille og bad mig spørge mine forældre. De bekræftede senere at jeg i mine spæde år havde haft mange problemer med maven, som blev undersøgt mange gange. Jeg kan på det varmeste anbefale Diane. Jan, 44 år

“At opsøge Diane er det bedste jeg nogensinde har gjort for både min krop og mit sind. I en tid hvor vi mere end nogensinde er fokuseret på og eksponeret for idealet om “den perfekte krop”, så jeg mig selv falde dybere og dybere ned i et usundt tankemønster der til sidst udviklede sig til et særdeles forstyrret forhold til både min krop og mad.
 
Da jeg først startede hos Diane var det med ambivalente følelser – på den ene side ville jeg rigtig gerne ud af mit “mad fængsel”, men på den anden side var det også meget angstprovokerende at skulle slippe den kontrol som jeg troede var opskriften til “den perfekte krop”. Jeg skulle dog med tiden lære, takket være Diane, at en fornuftig og reflekteret tilgang til kost og motion ikke betyder, at jeg ikke gerne må gå op i hvordan jeg ser ud og have ambitioner med min træning. Arbejdet med Diane har tværtimod lært mig, at både det at yde og nyde er så meget sjovere når jeg er i kontakt med min krop frem for at anse den som fjenden.
 
Diane kombinerer samtaleterapi med kropsterapi, og hun er særdeles god til altid at mærke hvad jeg på dagen har brug for der skal fokuseres på. En af mine største udfordringer har været at forbinde mit hoved og mine tanker med min krop og de konkrete ting som min krop føler. Diane benytter teknikker der konkretiserer hvad min krop mærker i nuet. Hun nedbryder de forestillinger som jeg har om min krop, og flytter fokus til hvad jeg reelt kan mærke. Sammen med Diane har jeg arbejdet med fysiske øvelser og opgaver som vejrtrækning, berøring og sansninger. Dette i samspil med de mentale øvelser som meditation, ændring/korrigering af tankemønster og fokus på kærlighed samt tilgivelse til mig selv og min krop.
 
At lære at elske sig selv ubetinget er en livslang proces, og der er ingen nemme løsninger – det er hårdt arbejde – men Diane var den redningskrans der løftede mig op til overfladen og både i overført betydning, men også helt konkret gav mig muligheden for at tage en dyb indånding og dermed få modet og redskaberne til, at se mig selv og min krop i øjnene.
 
Diane er som behandler yderst kompetent, omsorgsfuld og særdeles god til at navigere i de mange følelser/tanker som måtte opstå i forløbet. Diane har for mig fungeret som et “helle” – et sted hvor jeg kunne være fri for alle fordomme, og følte der var plads til alle mine tanker og følelser. Det er min oplevelse at hendes erfaring både som professionel, men også som menneske, gør hende ekstremt god til at kunne relatere til mine udfordringer og møde mig der hvor jeg er. ”   Anita, 32 år
 
 
 
 

“En behandling hos Diane føles som at motorbremse en krop og et sind, der bevæger sig i alt for højt tempo. Jeg lander hos Diane med 100 km/t. Når jeg går derfra, er mit tempo sænket til 10 km/t. Det er Dianes unikke blanding af dialog om det, der fylder, observationer af det, der tynger, og behandling af det, der forstyrrer, som skaber den bremsende effekt. Hver behandling får mig tilbage i vater, giver anledning til selvrefleksion og fornyet mulighed for at mærke efter, hvor jeg selv skal sætte ind.”                              Christina, Kreativ direktør

 

 

“Jeg henvendte mig til Diane fordi jeg synes, at jeg spildte alt for meget energi på at have et negativt forhold til min krop. Det negative forhold til min krop fyldte så meget for mig, at det havde en negativ indflydelse på min hverdag. Gennem samtaler og behandling hos Diane kom jeg gradvist i bedre kontakt med mig selv – både konkret med min krop og med de underliggende årsager til mine tankemønstre. Diane er behagelig, dygtig og har et meget højt fagligt niveau. Hun er både god til at møde en på det menneskelige plan, turde udfordre ens antagelser og udsagn og til at få øje på de overordnede mønstre. Diane hjalp mig også med at komme i kontakt med nogle oplevelser fra min barndom, der har været kimen til mit dårlige forhold til min krop. Ting min mor og mormor har sagt, oplevelser fra min skolegang. Alt sammen ord og oplevelser, jeg først kom i tanker om langt henne i forløbet med Diane – og som jeg aldrig havde kædet sammen uden hendes hjælp. Fordi vi fandt frem til dem har jeg kunnet tage afsked med dem og få fred til at have det godt og bare være i min krop. At opsøge hende er det bedste, jeg længe har gjort for mig selv og min livskvalitet. Med forløbet hos hende og de redskaber, jeg efterfølgende har arbejdet videre med, har jeg fået en helt anden ro i min krop – og dermed i mig selv” Julie, 31 år

 

 

“Efter lang tids højt arbejdspres var jeg nødt til at tage en sygemelding med stress. Jeg brugte i den forbindelse et tilbud fra min arbejdsplads, hvor en jeg prøvede at sætte nogle ting på plads sammen med en psykolog. Efter et stykke tid foreslog psykologen mig at supplere med et forløb hos Diane, fordi der var rigtig dårlig forbindelse mellem min krop og sjæl. Hvilket jeg som mand afviste, fordi jeg ikke rigtig kunne se behovet.

Efter et stykke tid valgte jeg alligevel at starte hos Diane, da det begyndte at gå op for mig, at der rent faktisk var rigtig dårlig forbindelse mellem min krop og sjæl. Jeg havde det i virkeligheden mere skidt, end det var gået op for mig, og det havde på en eller anden måde sat sig fast i min krop. Og jeg anede ikke, hvordan jeg skulle gøre noget ved det.

Allerede under den første gang blev jeg, efter lidt modstand på metoden, overrasket over at Diane med sine hænder på en eller anden forunderlig måde fandt ubalancer og stemninger i min krop, som kom op til overfladen, mens jeg slappede af. Under den første refleksion kunne jeg mærke, at det her var noget helt andet end hos psykologen.

Forløbet hos Diane hjalp mig på den måde, at jeg fik adgang til og indsigt i en angst, som havde ligget skjult alt for længe, og derfor gentagne gange tidligere var kommet tilbage. Under behandlingen blev håndteringen af denne angst gjort helt konkret med kropslige øvelser i hjemmearbejde, så jeg rent faktisk kunne gøre noget ved det, som havde sat sig fast i min krop.

Jeg har oplevet Diane Jasmin som en behandler med stor erfaring, en unik indlevelse og et empatisk menneskesyn. Jeg har derfor oplevet, at det var usædvanlig nemt at få tillid til hende, og hendes fremgangsmåde med kropsterapi. Og det tror jeg er udslagsgivende, hvis man for alvor gerne vil flytte sig i noget som ellers er svært tilgængeligt omkring kroppen.” Rene, 45 år

 

“Jeg kan mærke min krop! Og jeg forstår hvad den prøver at fortælle mig…. Nu skal jeg bare arbejde endnu mere på at lytte til den. Da jeg opsøgte Diane, var jeg plaget af mange diffuse og til tider voldsomme smerter i kroppen samt stress/angst. Jeg var decideret bange for min krop. Hvilken alvorlig sygdom kunne jeg mon fejle, med alle disse drænende symptomer??! Diane hjalp mig med at forstå og acceptere de signaler min krop sender mig, og den behagelige og meget nænsomme behandling fik flere symptomer til at forsvinde, sammen med angsten. Jeg vil anbefale Diane til alle på min vej. Jeg føler mig meget tryg ved at lade Diane føre mig til en anden bevidsthed omkring mig selv og min krop”. Camilla, 30 år

 

 

“Jeg kan varmt anbefale kropsterapi hos Diane. Diane er så afgjort den, der har gjort den største forskel for, at jeg kom ud af alvorlig stress. Hun har nænsomt kunnet løsne spændinger op og genskabe kontakten til kroppen. Samtidig har samtalerne med Diane hjulpet mig til på egen hånd at kunne skabe ro og balance i mit liv. Det er nærmest lidt magisk. At komme ind ad døren med spændte muskler og tanker der flyver og gå derfra med en dyb kropslig og mental ro. Jeg ved ikke, hvad hun gør, men det virker.” Helene, 39 år

 

“Da jeg tog kontakt til Diane tilbage i januar 2018, var det med et inderligt ønske om, at møde en behandling som stak ud fra, hvad jeg hidtil havde prøvet. Jeg havde bevæget mig ind og ud af min spiseforstyrrelse i 7 år, og afprøvet forskellige behandlinger, som alle virkede kortvarigt, men som aldrig rigtig gjorde mig fri af en konstant opslidende kontrol og følelser der fastholdte mig i mit selvhad. 

Mit første møde med Diane og hendes behandling var som at rejse ind i en ny og uudforsket verden. En til tider grænseoverskridende og svær prøvelse i at afgrænse og mærke en krop, jeg havde været distanceret til i så mange år. Hendes fantastiske evne til at skabe rum for nærvær, ro og ikke mindst respektfulde måde, at tilgå sine egne teknikker, har været med til at skabe en ny bevidsthed omkring min krop, hvad det vil sige at mærke den og være tilstede i den. Det har givet mig ro og redskaber til, at arbejde og navigere med gamle tanker og følelser, når og hvis de opstår. Diane er er et kærligt væsen, der giver sig tid, udviser stor tryghed, varme og frem for alt, viser en ny vej til at møde sig selv og sin krop.” Rebecca, 30 år

I maj 2021 tog jeg kontakt til Diane. Efter 17 år med en alvorlig spiseforstyrrelse oplevede jeg igen og igen perioder med svær angst. Trods utallige behandlingsforløb både i offentlig- og privatregi havde jeg ikke formået at lægge spiseforstyrrelsen bag mig. I begyndelsen af 2021 gennemgik jeg imidlertid et sygdomsforløb, som fik mig til at lægge bulimien på hylden, men som også medførte at jeg blev sygemeldt pga. voldsomme stress- og angstsymptomer. Via podcasten ”Resten skal nydes” hørte jeg om Diane, som jeg straks tog kontakt til.

Diane kombinerer samtaleterapi og kropsterapi, og hun har som følge af sin uddannelse og egne erfaringer en unik indfølingsevne, intuition og forståelse, som både inspirerer og vækker tillid og motivation. Jeg valgte både at takke ja til onlineforløbet ”Fra kropshad til kropsfred” og til et individuelt forløb, for derved at få flest mulige redskaber til at tackle mine udfordringer. I både onlineforløbet og i mine sessioner ved Diane har fokus været på at berolige mit nervesystem, men også at lære mig at være i min krop, at hjælpe mig til at få en mere realistisk opfattelse af denne, og at mindske det ubehag og den angst, jeg føler, når jeg mærker min krop.

Onlineforløbet har fungeret over al forventning. Det har givet mig en teoretisk forståelse for Dianes teknik og tilgang, men har også givet mig en lang række øvelser, som giver mig mulighed for aktivt at arbejde med min evne til konkret at mærke min krop, min kropsopfattelse og min angst. Forløbet er bygget let og overskueligt op, og via videoer og lydfiler føler man sig taget i hånden og guidet, og det har været mere end overkommeligt at finde tid og overskud til at lave de daglige øvelser. Det geniale ved dette forløb er desuden, at jeg har det som evigt eje, og derfor kan tage det med på min videre rejse ud af spiseforstyrrelsen og angsten.

Kombinationen af onlineforløbet og mine sessioner ved Diane har været af afgørende betydning for min evne til at tackle min angst, men har også givet mig styrken til fortsat at vælge spiseforstyrrelsen fra. Jeg er i langt højere grad bevidst om, hvornår spiseforstyrrelsen ”snakker” og kan nu i sådanne situationer flytte mit fokus til de konkrete sansninger i min krop.

Efter at have været i behandling i det offentlige system ad flere omgange stiller jeg mig aldeles uforstående over for, hvorfor man her ikke benytter sig af integreret kropsterapi og derved har et større fokus på at arbejde med evnen til at mærke og være i egen krop. For mig har det været en kæmpe øjenåbner at starte hos Diane. Som spiseforstyrret er man i evig krig med sin krop og har en oftest meget urealistisk opfattelse af egen krop. Det giver derfor rigtig god mening, at noget af det vigtigste i arbejdet med at slippe spiseforstyrrelsen er at genskabe kontakten til kroppen, og jeg er overbevist om at denne tilgang kunne have hjulpet mig langt tidligere, og at den vil kunne hjælpe mange andre. Én ting er sikkert: jeg fortryder, at jeg ikke tog kontakt til Diane for mange år siden. Hun har vist mig, at det er muligt at lære være i sin krop igen, og hun har givet mig troen på, at jeg også kan komme til at acceptere og elske den igen. Ina 34 år

 

“Da jeg kontaktede Diane, var jeg efter flere år i forskellige behandlingsforløb rask i fysisk forstand. Og “rask” bliver jeg efterhånden også opfattet som af alle i min omgangskreds, hvilket føles både lettende og ensomt. Ensomt fordi jeg har haft svært ved at indrømme – også over for mig selv – at spiseforstyrrelsen stadig fylder meget indeni, og jeg var egentlig begyndt at tro, at det aldrig ville blive anderledes. Alligevel var der et håb i mig, der spirede, da jeg en dag stødte på et link til Dianes hjemmeside på Landsforeningen for Spiseforstyrrede og Pårørendes hjemmeside, og jeg besluttede at kontakte hende. Det har været en lettelse at læse – og senere høre – Dianes beskrivelser af noget af alt det, som jeg i lang tid ikke selv har formået at sætte ord på og forstå. At blive mødt af en, som gerne vil lytte, gerne vil forstå, og som ikke presser på eller kategoriserer. Diane er et af de mest empatiske, opmærksomme og betænksomme mennesker, jeg har mødt, og jeg har lige fra allerførste gang jeg trådte ind ad døren i hendes klinik følt mig rolig og i trygge hænder – og jeg føler mig ellers ofte urolig. 

Jeg har samtidig med behandlingerne i klinikken fulgt Dianes online-kursus “Fra kropshad til kropsfred”. Det har været en stor hjælp at have online-forløbet at læne mig op ad i de dage, hvor jeg ikke har kontakt med Diane, og det har været rart at kunne tale med Diane om de tanker og følelser, der er opstået i forbindelse med onlineforløbet. Jeg synes, det er svært at skulle vænne sig til at turde mærke kroppen. I så mange år har jeg inderligt ønsket at kunne afskære mig selv fra min krop. Forsøgt at ignorere den. Hos Diane arbejder jeg på at komme i kontakt med min krop igen. At turde lytte til dens signaler og lære at tolke, hvad kroppen fortæller mig. “Lad kroppen vise vejen” hedder et af modulerne i forløbet, og det har været øjenåbnende for mig at betragte kroppen på denne måde. Diane hjælper mig til at opfatte, turde mærke og bruge kroppen som vejviser – og jeg tror og håber, at jeg nu omsider begynder at bevæge mig ud på stier, som fører væk fra spiseforstyrrelsen. Og det er jeg så taknemmelig over. 

“En stor fordel ved onlineforløbet har for mig været, at jeg kan vende tilbage til det igen og igen. Fordi det for mig har været en så ny og anderledes måde at opfatte kroppen på, har jeg haft brug for at lytte til filerne flere gange. Både for at blive mindet om budskaberne og fordi min forståelse af dem har ændret sig undervejs i forløbet, i takt med at jeg har gjort mig flere og flere erfaringer med de kropslige øvelser, som er væsentlige i forløbet. Noget af det første jeg bed mærke i, var Dianes ord om, at jeg ikke “blot” kan tænke mig til forandring. Jeg er også nødt til at erfare det kropsligt.

En af de øvelser, som jeg er vendt tilbage til igen og igen, kaldes “Bold under fod”. Med en bold placeret under fodsålen skulle jeg forsøge at mærke netop mine fodsåler. De første gange syntes jeg, det var svært og måske lidt skørt at stå sådan med en bold trillende under først den ene fod og så den anden. Men det var egentlig også rart. Jeg havde dog svært ved at forstå, hvordan en sådan øvelse ville kunne dæmpe uroen indeni. Men undervejs i forløbet har jeg skullet udføre denne øvelse mange gange, og efterhånden er det gået op for mig, hvordan fokus på det konkrete, bolden under min fod, hjælper mig med at abstrahere fra destruktive tanker og følelser forbundet til min krop. Faktisk bruger jeg nu denne øvelse næsten hver eneste morgen, inden jeg skal ud ad døren. Før blev jeg ofte meget urolig, inden jeg skulle afsted og havde ofte en følelse af at være usammenhængende og underligt “fraværende”.

Jeg kan på en gang føle mig underligt let og uden jordforbindelse, samtidig med at jeg føler mig alt for stor, diffus og udflydende. Når jeg bruger et par minutter på at fokusere på bolden under min fod, bliver det pludselig tydeligt, at jeg er i stand til at mærke noget – at der er kontakt. Og mit fokus flyttes fra tanker som f.eks. “Hvor er jeg træt af min krop,” “Hvordan skal jeg komme igennem dagen” og “Jeg er helt ude af kontrol” til noget konkret og håndgribeligt: “Jeg er lidt øm under højre fod i dag” eller “Nu føles mine fødder lidt varmere.” Efterhånden kan og tør jeg godt mærke min krop (i det her tilfælde mine fodsåler). Og når jeg fokuserer på det, jeg konkret mærker, rent fysisk, er det ikke de (spise)forstyrrede tanker, der har kontrollen, men mig. Og det er en lettelse. Et andet sted jeg opdager Dianes metode med kroppen hjælper mig, er når jeg er i større forsamlinger. Her plejer jeg automatisk at føle mig utilpas, udflydende og forkert og have svært ved at fokusere og samle mig om f.eks. at skulle sige noget. Men det er jeg nu så småt begyndt at kunne ændre ved at aflæse kontakten til min krop og bruge de øvelser jeg har lært. Dette gør, at jeg pludselig bliver i stand til at mærke min krop i situationen og kan abstrahere fra de larmende tanker. Fra uro i både hoved og krop til ro i først krop og så hoved.”Camilla, Studerende.

 

 

“Forløbet hos Diane har lært mig at være i mig selv. Jeg har fundet roen i at være i mig selv. Jeg behøver ikke længere at bruge maden, til at bedøve den uro, som opstår når livet udfordrer. I dag elsker jeg, at jeg ikke er fejlfri, fordi jeg dermed med tryghed kan sige til mig selv: jeg er god nok. Jeg har nydt at gå hos Diane, som er meget empatisk. Det kræves at man, med Dianes øvelser, selv deltager aktivt i den proces man gennemgår under forløbet. Helt konkret havde jeg førhen ofte en følelse af, at der sad noget, der føltes som vandballoner og pressede ind på mine lår og hofter. Denne følelse opstod ofte og i sær når mine tanker kredsede om, hvad jeg synes om mig selv og hvad andre synes om mig i forskellige situationer. Det var ofte her jeg overspiste, både for ikke at mærke følelserne og for ikke at mærke “vandballonerne” i mine ben. jeg ved nu at ikke alle de sansninger jeg får i min krop er virkelige og vandballonerne på mine ben og hofter har jeg ikke mærket længe. Jeg har i dag en masse redskaber, som jeg bruger til at stoppe gamle tanke-mønstre, der kan dukke op i situationer, hvor jeg føler mig usikker på mig selv. Jeg er i dag et sted jeg ikke havde turde forvente, at jeg ville nå til. Jeg vidste ikke at man kunne være så tryg ved at være sig selv, selvom man ikke er perfekt.” Camilla, 20 år

“Jeg vågner med et sug i maven, hjertet hamrer derudaf, jeg kikker på klokken, kun 04. Om natten. Jeg har ondt i hovedet, nakken og er helt spændt i skuldre, kæbe og krop. Tankene, bekymringerne melder sig. Hvordan skal jeg komme igennem endnu en dag med en følelse af  ikke at kunne være i min krop, en krop uden afgrænsning, ondt i maven, konstant uro, ingen madlyst, dårlig mave, svært ved at trække vejret, rysten. Alt er en kamp og jeg kan ikke overskue selv de mindste opgaver, som at tage tøj på, spise, købe ind. Jeg har brug for at være i fred, alene. Jeg kan slet ikke overskue mine dejlige børn på 4 og 2 år. På den anden side tør jeg ikke være alene. Mange negative tanker om fremtiden, skyldfølelse overfor min familie og en selvtillid på vej ned: kan jeg overhovedet noget, orker jeg at leve mer…Sådan havde jeg det dengang jeg mødtes med Diane. Det var mit held, min skæbne at jeg kom i behandling hos hende.

Jeg startede sessionerne med en samtale, noget som altid gav god mening. Jeg følte mig hørt, set og hun samlede mine tanker. Hun gav mig håb. Diane kan også mærke mennesker, mærke i sin egen krop, hvis det er noget man ikke er kommet til bunds i. Hun kunne mærke min sorg, som jeg ikke selv vidste jeg havde, og det var utrolig befriende for mit hjerte og min krop, og jeg kom til at arbejde med den. Den kropslige behandling var hård for mig, men utrolig skønt. Hun rammer de helt rigtige punkter, hun berører en og det hele er gjort med kærlighed og varme. Man føler sig tryg og hun sørger for at man kun bliver udsat for det man kan magte, lige der. Jeg har aldrig følt mig så afspændt før. Efter en del behandlinger, endte jeg med at få grineflip efter behandlingen og jeg havde ikke grinet i over et halvt år. Min spændingshovedpine forsvandt hurtig, min angst blev mindre og jeg fik arbejdet med nogle vigtige ting i mit liv.

Efter 15 behandlinger havde jeg det godt igen, og har det nu bedre en jeg nogensinde har haft det i mit liv. Jeg er angstfri og har ingen kropslige smerter. Jeg har en ny indsigt, jeg værdsætter de små glæder, jeg er lykkelig. Jeg har “henvist” nogen af mine bekendte med samme problematik til Diane, og de har også haft samme udbytte. Jeg vil anbefale Diane på det varmeste og håber det er flere som kan vende det smerten til noget positivt og takke livet for udfordringen som gør at man kan få det bedre end man nogensinde har haft det.”  Celia Fernandez, sygeplejerske.

“Jeg har igennem mere end et år gået til behandling hos Diane, som jeg oplever som en utrolig fagligt velfunderet og professionel psykomotorisk terapeut, med stor etik og moral. Diane er yderst empatisk og besidder en god indlevelsesevne som hun på professionel vis tager afsæt i og dermed formår at skabe nogle trygge rammer, som er et godt udgangspunkt for en god og vellykket behandling. Jeg sætter stor pris på at Diane bruger sin egne livserfaringer i mødet med mig og den behandling hun giver. For mig gør det hende til en meget troværdig behandler som jeg har stor respekt og tiltro til.Jeg har igennem mit behandlingsforløb opnået en større kropsbevidsthed som har givet mig en bedre forståelse for hvem jeg er, og min måde at mærke og opleve verden på. Jeg er blevet mere bevist om mine reaktionsmønstre og deres funktion. Da jeg kom til Diane havde jeg meget svært ved at mærke og afgrænse mig selv. Jeg var utrolig spændt i min muskulatur og har siden jeg var barn kæmpet, med en række psykiske problemstillinger blandet angst og en spiseforstyrrelse som har været ubehandlet.Igennem mit kropslige arbejde har jeg mærket hvor stor sammenhæng der er mellem krop og psyke og hvor meget man kan rykke ved sindet, når man rykker ved kroppen. Jeg kan varmt anbefale Diane som din behandler og giver hende mine bedste og varmeste anbefalinger.” Christina Nørgaard.

” Før jeg startede på kurset hos Diane, havde jeg en angst fra en tidligere hændelse, samt en følelse af depression og stress. Jeg havde svært ved at mærke mig selv og slappe af, og havde ofte problemer med at kunne mærke om jeg var afslappet eller spændt i min krop.Efter et forløb hos Diane, som jeg ser som en meget faglig dygtig person med en utrolig indlevelsesevne, er der sket en stor forbedring hos mig. Jeg har fået nogle rigtig gode og brugbare metoder, som jeg øvede sammen med Diane under forløbet. Øvelserne har jeg kunne tage med mig ud i min hverdag, og de hjælper mig i rigtig mange daglige situationer, hvor jeg før hen ofte glemte mig selv og ikke mærkede, eller kunne mærke, hvad min krop fortalte mig. Øvelserne bruger jeg stadig i bestemte situationer, og det bliver nemmere og nemmere for mig at praktisere, i og med jeg har fået en betydeligt bedre evne til at kunne mærke hvad min krop fortæller mig samt hjælpen til at kunne handle derudfra. Jeg har kun de aller bedste anbefalinger!”Emilie, studerende

“Da jeg startede mit forløb hos Diane fyldte mine tanker om mad stort set alt. Mit forhold til mad overskyggede alle andre tanker – og det havde de gjort i flere år. Hvorvidt mine dage var gode eller dårlige afhang af, hvor ”god” eller ”dårlig” jeg havde været med maden, og mit selvværd led under mine kritiske tanker og slåen mig selv i hovedet over ikke at kunne ”tage mig sammen”. Mine forstyrrede tanker om mad stod i vejen for, at jeg kunne leve mit liv, som jeg gerne ville. Gennem forløbet har jeg udviklet mig på så mange planer. Mit fokus på mad er langsomt trådt mere og mere i baggrunden, og der er blevet længere og længere imellem mine overspisninger og nedture – og ikke mindst intensiteten af dem. Mine kritiske tanker bliver svagere og svagere, og dermed bliver mine overspisninger ikke så store og følger ikke nedture med sig. Jeg har lært at acceptere mig selv mere, og jeg er blevet mere ansvarlig og voksen, hvilket har styrket mit selvværd. Jeg har svært ved at sætte ord på, hvad den kropslige del af behandlingen hos Diane har af virkning. Da jeg startede havde jeg egentlig en ide om, at jeg havde ret god fornemmelse for min krop og blev overrasket, da Diane fortalte mig, at jeg var top-anspændt. Jeg spændte i mine muskler nærmest konstant og var ikke i stand til at ”give slip” og slappe af. Jeg begyndte så at tage mig selv i at gå og bide mine tænder sammen og spænde i nakke og skuldre hele tiden. Jeg begyndte altså at blive mere bevidst om min krop og bemærkede også, at mine følelser blev mere intense. Min krop og mit hoved har fået en bedre forbindelse til hinanden. Diane er en utrolig opmærksom lytter, og jeg føler mig virkelig set, forstået og accepteret af hende. Hun er omsorgsfuld og lynhurtig til at afkode mine signaler. Samtidig stiller hun krav og forventninger til, at jeg får handlet og lavet de konkrete opgaver og ”lektier”, jeg får af hende. Diane er engageret og kompetent, og jeg føler mig i meget trygge hænder hos hende.” Fie Strikert Petersen, 

“Jeg startede hos Diane for lidt over 1 år siden. Jeg havde 3-4 måneder inden fundet ud af, at de problemer jeg havde haft igennem mange, mange år, udmøntede sig i en spiseforstyrrelse (BED). Jeg havde igennem længere tid gået hos en psykoterapeut, der hjalp mig meget med at bearbejde det psykiske plan. Men jeg var kommet til et punkt, hvor jeg trængte til at få kontakt med min krop og fokusere mere på det fysiske, i stedet for kun at tale om spiseforstyrrelsen. Efter at have læst Dianes bog, valgte jeg at prøve hendes sessioner. Hun har hjulpet mig meget, og er bl.a. rigtig god til at binde de mentale ting sammen med de fysiske udfordringer jeg har haft. Jeg har haft rigtig meget udbytte af mit forløb, og har virkelig indset mange ting om min krop og dens måde at beskytte mit sind på fra mine negative tankemønstre. Jeg har lært at være i mine følelser og give dem lov til at fylde uden, at det skal overtage mig fuldstændigt. Det er ingen mirakelkur og man skal være indstillet på, at en stor del af arbejdet ligger i de opgaver Diane giver én. Jeg kan selv mærke, at jeg har behov for at blive mindet om, hvordan jeg skal holde fast i mig selv fysisk og huske at mærke efter i mig selv. Derfor valgte jeg efter et par måneders pause at få et par sessioner igen. Det gør at jeg hanker op i mig selv igen, og husker på hvor langt jeg egentlig er kommet på kort tid. Kigger jeg 1,5 år tilbage, havde jeg aldrig troet, at det var muligt at have det som jeg har det i dag. Jeg er meget taknemmelig for den hjælp jeg har fået.” Anette Simonsen

“De sidste par år har jeg kæmpet med psykiske problemer i form af stress, depression, lavt selvværd og spiseforstyrrelse. Jeg har gået til 5 forskellige psykologer, en personlig træner og en kostvejleder – men intet af det har givet mig helt præcis den hjælp og de hjælpemidler jeg havde brug for. Jeg anede ikke hvordan jeg skulle håndtere alle de følelser, så jeg rettede mit fokus mod noget jeg kunne styre – netop min kost og min træning. Det gjorde også bare at jeg lukkede af, lod mit hoved overtage al styring, og mistede føling med min krop. Da jeg fik kendskab til begrebet psykomotorisk terapi var jeg først ikke helt sikker på hvad det gik ud på, men da så jeg læste Dianes bog “lad kroppen vise vejen” blev jeg helt opslugt. Det var jo netop lige det jeg havde søgt; det jeg havde brug for – en der kunne hjælpe mig til at få genetableret forbindelsen mellem min krop og mit sind. Jeg har nu gået hos Diane i ca. 4 måneder, og jeg er så glad og taknemmelig for hende og det hun gør for mig. Jeg er blevet meget mere opmærksom på mig selv og har fået en bedre forståelse for hvorfor jeg reagerer som jeg gør og hvad det er der trigger det – netop så jeg også ved hvordan jeg skal handle på det så jeg kan rette op på det i tide. Jeg er blevet bedre til at mærke efter, og gøre hvad min mavefornemmelse fortæller mig i stedet for kun at lytte til mit hoved.Diane er en utrolig varm og kærlig person, og hun giver mig lige den støtte og den hjælp jeg har brug for. Jeg ved ikke hvor jeg havde været rent mentalt den dag i dag hvis ikke jeg var begyndt hos hende. Jeg kan kun anbefale at investere i sådan et forløb!” Katrine Lund

“Jeg startede hos Diane med håb om at jeg kunne få det bedre, men også med tvivl. Jeg havde været fastlåst i min spiseforstyrrelse i lidt over 10 år og var begyndt at tro at det var et livsvilkår. Jeg har haft anoreksi som teenager. Jeg begyndte at spise igen og komme langsomt ud af det da jeg var omkring 20. Men mine tanker og følelser var stadig de samme; Jeg afskyede min krop, jeg var bange for mad og samtidig begyndte jeg at bruge maden som trøst når tristhed og ensomhed overvældede mig. Jeg var bange for at tale med nogen om det, jeg skammede mig over mig selv og isolerede mig. Jeg fik efterhånden overbevist mig selv om at det jeg indeholdt af følelser og tanker var så ynkeligt, dumt og forkert at ingen ville kunne lide mig hvis de fik det at se. Udenpå så det hele fint ud, og alle mennesker omkring mig, selv mine nærmeste, blev bedraget heraf. Jeg var konstant i angst for at ‘blive afsløret’ og samtidig længtes jeg efter at nogen vidste hvordan jeg havde det. Mine negative tanker om mig selv og min krop fyldte alt for meget og slugte al min livslyst. Jeg kunne ikke nyde samvær med nogen. Diane har været en kærlig guide i min process og med overbevisning vist mig at der er en anden vej, en anden sandhed. Jeg har lært at skelne hvad der er min spiseforstyrrelse og hvad der er mig og jeg bliver for hver dag bedre og bedre til ikke at lytte til de nedgørende og sårende tanker min spiseforstyrrelse fortæller mig,- og turde tro på mit værd i stedet. Jeg har lært at mærke min krop på ny og vi bliver bedre venner som tiden går. Jeg er bedre til at turde mærke mine følelser, være blid og forstående overfor mig selv når jeg har følelser jeg har svært ved (tristhed, vrede, ensomhed) og det giver mig mulighed for at handle anderledes,- ikke panisk række ud after mad, -med en endnu større tristhed til følge. Jeg har fortalt mine nærmeste venner og familie om hvordan jeg har det,- WOW det har giver mig så meget frihed! Jeg kan stå ved mig selv og mine relationer er blevet meget mere nære og fyldt med kærlighed. Jeg tør gøre ting jeg ellers tænkte jeg KUN kunne når jeg havde tabt mig ( hvilket jeg har prøvet,- og jeg blev ikke glad og fri af!). Jeg er fx. begyndt at danse  .-) Jeg kunne blive ved med at liste ting op der har forandret sig for mig,- og stadig gør,- det er en lang vej, men den er det hele værd! Diane har givet mig redskaberne til at fortsætte min vej mod mere glæde og frihed. Hun har faciliteret min proces, men jeg har selv gået vejen, hvilket er enormt vigtigt, da det krævede min egen beslutning om at give slip på min spiseforstyrrelse og vilje til forandring. Desuden ved jeg på denne måde at jeg også kan hjælpe mig selv op på hesten, efter de fald der uvægerligt vil være i min videre proces og i mit liv. Hun har givet mig troen på at jeg har ret til at have det godt og vist mig hvordan jeg kan opnå det. Jeg har fra første dag følt mig forstået og tryg ved at dele mine tanker med Diane. Hun har hjulpet mig med at bygge et kærligt, solidt fundament, som jeg er meget taknemmelig for”. Karen, studerende 27 år

“Jeg har i næsten 9 år kæmpet med spiseforstyrrelse i form af anoreksi og bulimi. Jeg har som følge heraf haft et enormt distanceret og negativt forhold til min krop. Jeg har efter flere terapiforløb hos forskellige psykologer fået bearbejdet min spiseforstyrrelse og genvundet troen på mig selv. Dog følte jeg stadig en kropslig anspændthed, uro og distance til min krop efter jeg i mange år totalt har ignoreret og modkæmpet min krops signaler og behov. Da jeg gennem LMS (Landsforening mod spiseforstyrrelse og selvskade) blev anbefalet kropsterapi, blev jeg nysgerrig. Nu har jeg haft 9 konsultationer hos Diane og det har fuldstændig ændret min opfattelse af og mit forhold til min krop. Forstået på den måde, at jeg gennem konkrete kropslige øvelser instrueret af Diane igen har lært at lytte til, hvad min krop signalerer og har behov for. Jeg har genskabt min kropslige bevidsthed og fundet den ro i mig selv og min krop, som jeg i så mange år desperat har stræbt efter. Diane er utrolig imødekommende, forstående og en meget dygtig kropsterapeut. Jeg kan kun give hende mine aller varmeste anbefalinger” Laura, studerende 27 år

“Jeg har haft Diane som kropsbehandler gennem et par år. Diane er superdygtig og professionel. Hendes kompetente behandling er altid forbundet med stort nærvær. Hendes kyndige hænder kan bringe anspændthed og stress til ro igen. Når Diane finder frem til de ømme og behandlingskrævende steder, har jeg tit tænkt, at Diane kan se med fingrene! Jeg kan med glæde give hende min bedste anbefaling.”       Margit Baaner, tidl.seminarielærer på pædagoguddannelsen UCC

“Diane har hjulpet mig meget til at kunne slappe ordentligt af i kroppen. Da jeg var ramt af stress, var mine muskler i ryg og nakke helt spændte, min vejrtrækning var overfladisk, og jeg sov meget dårligt om natten. For hver behandling hos Diane fik jeg det bedre, blev mere opmærksom på min krop, fik mere ro på og blev bedre til at slappe af, fik dybere vejrtrækning og bedre søvn. Fantastisk! Tusind tak!”                               Gudrun Hilbert, civilingeniør.

” I 2014 gik jeg ned med stress. Min hjerne var næsten som et blankt stykke papir, hvad erindring omkring både korttidshukommelse og de daglige arbejdsopgaver, men også hvad langtidshukommelsen angik. Jeg gik med huskesedler i lommen til alt, hvad jeg skulle foretage mig, for ellers blev ingenting gjort. Jeg fik uro i mine ben, så jeg hverken kunne sidde, stå eller ligge, og min nattesøvn blev sporadisk og afbrudt. Jeg græd meget eller sad og så tomt ud i luften. Derfor blev jeg også mere og mere spændt i min krop hen ad vejen og fik smerter overalt. Jeg blev sygemeldt fra arbejde og fik henvisning til en stresscoach, som ønskede, at jeg skulle gå til afspænding. Da jeg først kom til Diane havde jeg ingen forventning om, hvad der skulle foregå. Mit sind og mit humør var alt for skadet, så jeg fulgte bare efter anvisningerne. Vi talte kort sammen som hver gang omkring min situation og mine behov. Derefter fik jeg besked på at lægge mig på en madras på gulvet, og Diane lejrede mig på puder, så jeg rigtigt kunne læne mig tilbage og slappe af. Det var vidunderligt bare at lade sig flyde med og at lade en anden nænsomt tage sig af mig i min rodende, anspændte og fortvivlede situation. Ikke at skulle tænke over rækkefølgen, men bare lade tingene glide og udvikle sig uden min indvirken. Min uro i benene forsvandt og den nat sov jeg 8 timer. Det var ikke sket i flere måneder. Selvfølgelig kom det hele tilbage igen, men nu var der råd, som jeg ivrigt opsøgte. Jeg ser stadigvæk Diane til afspænding den dag i dag fordi det afholder mig fra at blive stresset igen og holder min huskehjerne på rette plads. Ligeledes får jeg ro i kroppen og sover langt bedre om natten, når jeg lige har været til afspænding. Stressterapeuten gjorde en del, men grunden til, at jeg kun får mindre anfald af hukommelsesbesvær og ikke bliver alt for stresset på arbejdspladsen og hjemme, er Diane og den afspænding, som hun tilbyder. Jeg glæder mig hver gang til at skulle ind til Diane og giver mig selv den gave, det er at få alting sat på plads og finde ro i min krop. Jeg kan varmt anbefale Dianes forstående og rolige måde at tilbyde afspænding på”. Jeanet Vindsmark, Sygeplejerske

 
 

Der har været flere gange hvor Diane har mærket og behandlet noget, som hun ikke har forudsætning for at vide. Fx. fjernede hun rester af en infektion i mine tarme fra jeg var lille. Hun bad mig spørge mine forældre om det, og de  bekræftede at jeg i mine spæde år, havde haft mange problemer med min mave.

Jan

At opsøge hende er det bedste, jeg længe har gjort for mig selv og min livskvalitet. Med forløbet hos hende og de redskaber, jeg efterfølgende har arbejdet videre med, har jeg fået en helt anden ro i min krop – og dermed i mig selv.”

Julie

” Diane har haft en helt afgørende betydning for min helbredsprocess, og at jeg idag igen er et helt, trygt og glad menneske, med energi og appetit på livet ”  

Michael

” Psykologen foreslog mig at supplere med et forløb hos Diane, fordi der var rigtig dårlig forbindelse mellem min krop og sjæl. Hvilket jeg som mand afviste, fordi jeg ikke rigtig kunne se behovet. Efter et stykke tid valgte jeg alligevel at starte hos Diane, og det begyndte at gå op for mig, at der rent faktisk var rigtig dårlig forbindelse mellem min krop og sjæl. Jeg havde det i virkeligheden mere skidt, end det var gået op for mig, og det havde på en eller anden måde sat sig fast i min krop. Og jeg anede ikke, hvordan jeg skulle gøre noget ved det. Allerede under den første gang blev jeg, efter lidt modstand på metoden, overrasket over at Diane med sine hænder på en eller anden forunderlig måde fandt ubalancer og stemninger i min krop, som kom op til overfladen, mens jeg slappede af “

Rene