LÆR AT SAMARBEJDE MED DIN KROP

 

 

Om Diane Holberg

 

Min fornemmeste opgave er at hjælpe dig hjem i din krop

Så du står stærkt, som menneske og som sjæl.

 

Jeg brænder for at formidle kroppens potentiale. At lære dig at samarbejde med din krop så du kan komme både godt og stærkere gennem den krise og udfordring du måtte stå i lige nu. Men også så du kan udvikle dig som menneske. En passion der udspringer af min egen vej i livets skole.

Kroppen har på alle måder været min lærermester og min redningsplanke. Men inden jeg lærte at samarbejde med den, synes den kun at være til besvær og kilden til lidelse. Gamle traumer og chok havde fastfrosset mit nervesystem i en tidlig alder og som årene gik, kom flere og stærkere symptomer til. Dyb sorg og depression, en langvarig spiseforstyrrelse og angst.

En klient spurgte mig på et tidspunkt ” hvad har du oplevet i livet, for at kunne det du kan “. Mit svar blev kort, men kunne egentlig have været langt. For livets skole har budt på ikke så lidt, synes jeg. Og for mig som behandler ved jeg nu, det er min styrke. Ikke mit levede liv i sig selv, men min healing og bearbejdning af det. Det har givet mig endnu flere strenge at spille på, i mødet med mine klienter.

Det er mit ydmyge ønske at kunne være et lys i mørket. Og jeg ser det som min livsmission at formidle hvordan følelser og smerte både kan og skal forløses gennem kroppen, for at din sjæl kan komme mere frem og du for alvor kan blive fri. At kunne mærke og forstå din krop er vejen til større selvindsigt, indre healing og forløsning af gammel emotionel bagage.

jeg har en spirituel tilgang til livet. Det betyder bl.a. at jeg har søgt at vokse og lære af mørket og smerten jeg har mødt på min vej. Derudover har jeg med mine medfødte clairvoyante evner, set og oplevet for meget, til ikke at tro på den spirituelle dimension af vores væren. Jeg kalder min spiritualitet “jordnær spiritualitet”. For det er min erfaring og overbevisning at også spiritualitet skal gå gennem kroppen. Jeg tror på at vi skal udfylde hver en celle og muskelfiber af vores krop mens vi er her. Men forskellige oplevelser, undertrykte følelser, behov vi ikke vil eller tør vedkende os og et overanalyserende sind, skaber alt sammen distance til kroppen og gør os fremmedgjorte overfor den. Og det er her du risikerer at miste føling med den du egenlig er. Som menneske og som sjæl. 

Gennem samtaler og behandling hos Diane kom jeg gradvist i bedre kontakt med mig selv – både konkret med min krop og med de underliggende årsager til mine tankemønstre. Diane er behagelig, dygtig og har et meget højt fagligt niveau. Hun er både god til at møde en på det menneskelige plan, turde udfordre ens antagelser og udsagn og til at få øje på de overordnede mønstre. Diane hjalp mig også med at komme i kontakt med nogle oplevelser fra min barndom, der har været kimen til mit dårlige forhold til min krop. Ting min mor og mormor har sagt, oplevelser fra min skolegang. Alt sammen ord og oplevelser, jeg først kom i tanker om langt henne i forløbet med Diane – og som jeg aldrig havde kædet sammen uden hendes hjælp 

Julie, 31 år

 

 

Det faktuelle:

Jeg er født i 1977. Jeg har en professionsbachelor i psykomotorik og afspænding. Derudover er jeg certificeret psykomotorisk personlig træner. Jeg startede min personlige udviklingsrejse som 19 årig og har derigennem taget diverse kurser i bevægelse, teater, dans og meditation. En rejse der gør jeg kender mig selv godt og står stærkt i min livshistorie og clairvoyante evner. Evner jeg har forenet med mit faglige fundament, i min behandlingsmetode, integreret kropsterapi. Jeg er forfatter til selvhjælpsbogen “Med kroppen som anker” (2021) samt selvhjælpsbogen til spiseforstyrrede “lad kroppen vise vejen”  (2014) Jeg beskrives nok bedst, som havende en dyb intuitiv og faglig forankret tilgang i mødet med mine klienter.


Det knap så faktuelle:

Jeg får ro indeni når jeg rydder op. Jeg er fan af få nære relationer fremfor mange af det modsatte. Jeg har endelig lært at ligeså meget jeg elsker selskab, ligeså meget har jeg brug for tid alene. Bare lave ingenting. Jeg elsker at tage et smut i lufthavnen for at suge stemningen til mig. Er ikke så god til at huske årstal, navne på musikere, politikere og den slags. Til gengæld har jeg hukommelse som en elefant når det kommer til stemninger og følelser. Jeg tror der er en mening med alt jeg har mødt på min vej, både glæden og sorgen. Jeg er mor til den dejligste pige. Jeg praktiserer at føle mig hjemme samtidig med at holde mig i evig bevægelse.