Kropsterapien er et utrolig effektivt redskab til at bearbejde gamle følelsesmæssige sår, nyere opstået belastninger samt bevidstgørelse af egne ressourcer. Dine muskler, dit åndedræt og dit nervesystem hjælpes nænsomt tilbage mod mere ro og balance istedet for at at forblive fastlåst og på overarbejde.

 

kropsterapien giver dig svarene

 

Kropsterapien bringer dig i kontakt med dig selv

Foruden den øgede kropslige ro du vil opleve, bringer kropsterapien dig også i kontakt med dig. Din kerne. Din essens. Hvad længtes du efter? Hvad har du overhørt som har ført dig til din stress, din angst eller hvad der nu har ført dig til min briks?

Din krop er fantastisk. Den huser din følelser, dit levede liv og din sjæl. Din kerne om du vil. Dine drømme og længsler gemmer sig også deri. Kort sagt, alt det der gør dig til dig.

En behandlingssession hos mig indeholder altid både manuel behandling og samtale. Omdrejningspunktet er altid din krop og også den vi tager udgangspunkt i.

I kropsterapien undersøger vi bl.a.:

  • Hvordan du mærker din krop og hvad du mærker i den.
  • Om du kan se et mønster i dine kropslige symptomer.
  • Hvornår de opstod første gang og hvor længe du har overhørt dem.
  • Hvad koblingen er mellem din følelsesmæssige og kropslige tilstand.
  • Hvordan du kan bruge kroppen til at afhjælpe de symptomer du oplever lige nu.

Alt sammen noget vi undersøger og folder ud sammen. Når du overgiver dig til kropsterapien vil du opdage, at du er ekspert på dig. Du har svarene i dig. I kontakten til din krop du opnår gennem behandlingen og i stilheden det vil give dig, vil svarene vise sig for dig. Du vil blive bedre til at mærke dine egentlige behov. Både fysiske og psykiske. At sætte handling på og opfylde dine behov og længsler, store som små, er vejen til healing og større trivsel og livsglæde.

Resultaterne af den kropsterapeutiske behandling er et samspil imellem dig og mig. Imellem din krop og min evne til at aflæse og modtage det din krop og nervesystem fortæller mig. En på mange måder intuitiv proces men aldrig en envejs kommunikation. Du bringes aktivt på banen og får præsenteret ny viden, undersøgende spørgsmål og kropslige øvelser, så du er med i den proces mod bedring, vi sammen sætter igang.

Du er ekspert på dig. Du har svarene til af få det bedre. Kropsterapien hjælper dig med at folde vejen til din indre healing ud. Ingen kan nemlig gå din vej. Kun dig.

Vil du arbejde med min  metode på egen hånd og gå dybere i sammenhængen mellem din krop, sind og sjæl? Læs min bog Med kroppen som anker